Рисуван текстил
Шалове от естествена коприна с мотив - пеперуди
Текстилни пана (кръстосана плетка и хлопатар)
Начална страница
Повече за нас
Галерия
Български традиции
Дизайн
Приятели
За контакт с нас
Видео-стая
Карта на сайта
Начална  За нас  Галерия  Bg традиции  Дизайн  Приятели  За контакт  Видео-стая  Карта
Ателие "Людинел" има участия в изложби на текстил през 1994г. в галерия "Арта" /колективна/, 1996 - обща изложба на дамски аксесоари / шапки, рисуван текстил, бижута/, организирана от известната модистка Ирина Сердарева. Ние правим ръчно - рисувани дрехи, шалове, пана, покривки, калъфки, бельо и др., както и рисунки върху коприна, памук и изкуствени материи.
Също така изработваме текстилни пана, както и бродирани и тъкани български национални шевици. В тях се стремим да вплетем мотивите, типични за нашия регион с чувството за естетика и красота на българката. Нашият фолклор е една безкрайна вселена от форми и багри, съчетани с толкова вкус и мисъл, че дъхът ти спира като ги видиш и се докоснеш до тях. За нас е истинско удоволствие да изваждаме от раклите на нашите баби това богатство и да работим, вдъхновени от народното изкуство.
Приемаме и поръчки на клиента, както и по негова идея. Рисуването върху Ваши материали се изчислява труда/на dm2/ и се прибавят транспортните разходи. Стремежът ни е да поддържаме ниски цени и в същото време  безкомпромисно качество. Изпратете ни писмо с Вашето желание или поръчка и ние ще Ви отговорим, като посочим цената и допълнителни данни, необходими за сделката.

ludinelbg@gmail.com

Шалове от естествен копринен сатен - цветя
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Шал от естествен копринен сатен - Зебра
Този шал е изработен по поръчка за изложба на художествени произведения от текстил.